Huis te LOCHRISTI (9080)

€ 1.200

Algemeen
Prijs
:
€ 1.200
Aantal slaapkamers
:
3
Aantal badkamers
:
1
Garage
:
1
Adres
:
Koning-Albertlaan 7, 9080 LOCHRISTI
Bouwjaar
:
1986
Omschrijving

Deze gesloten woning gelegen te Koning-Albertlaan ligt op wandelafstand van veel handels- en horecazaken én slechts 2 minuten van het centrum van Lochristi. 
Met een Mobiscore van 8,1/10 is ook het openbaar vervoer bereikbaar op wandelafstand. 

De eyecatcher van de woning is meteen de royale inkomhal met eiken trap en luster. De inkomhal geeft toegang tot een gastentoilet, bureelruimte met vestiaire en de leefruimte. De leefruimte is aangekleed met een sfeerhaard in natuursteen en heeft langs het schuifraam zicht op de charmante tuin met terras en een gezellige buitenhaard. Verder bevindt zich de keuken uitgerust met vele kasten en volgende toestellen: keramische kookplaat, oven, vaatwasmachine. Achteraan de woning is nog een ruime garage aanwezig voorzien van 2 koelkasten en legplanken. 

De open eiken trap geeft uit op een polyvalente lichtrijke overloop met balkon. Op de eerste verdieping zijn 3 volwaardige slaapkamers aanwezig met kasten. De 2 achterste kamers hebben ook een terrasje met zicht op de tuin. De badkamer beschikt over een ligbad met douchekraan en dubbele lavabo. Naast de badkamer is er ook een apart toilet. Tot slot biedt de woning nog een zolderruimte. 

Naast parkeren in de garage is er ook parkeermogelijkheid voorzien op de oprit en voldoende openbare staanplaatsen verder in de straat. 

Het huis wordt verwarmd met stookolie en draagt een EPC-label C. 

Deze charmante woning is onmiddellijk vrij met een maandelijkse huurprijs van 1.200 euro. 

Uw contactpersoon voor dit pand is Anais Vercauteren. Indien u graag een bezoek wenst of meer informatie, gelieve een mailtje te sturen naar anais@vastgoed-dc.be of via de website. 

Financiële Info
Energie certificaat
EPC
:
229 kWh/m².jaar


Stedenbouwkundige informatie
Erfgoed
:
Nee
Comfort
Verwarming
:
CV op stookolie
Type dak
:
Zadeldak
Dakbedekking
:
Pannen
Keuken
:
Kasten met toestellen
Beglazing
:
Dubbel
Raamkozijn
:
hout
Lasten
Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat